jueves, 3 de diciembre de 2009

AMB CAMES QUE RODEN (30)

Un any més ADFU (Associació de Diversitat Funcional Universitària), amb el suport de la Fundació Isonomia, organitza la MARXA NO COMPETITIVA PER LA IGUALTAT D'OPORTUNITATS DE LES PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL. “TOTES LES PERSONES SOM DIFERENTS. TOTES LES PERSONES SOM IGUALS”, que enguany arriba a la tercera edició i que tindrà lloc a la ciutat de Castelló de la Plana el diumenge 29 de novembre de 2009.

Amb aquest acte, en primer lloc, es pretén continuar conscienciant la societat i les autoritats que la diversitat funcional no és inherent a les persones que la manifestem sinó a la manca de la igualtat d’oportunitats i de tracte, dret que ens segueixen negant a pesar d’haver-hi una legislació que el recolza. També volem denunciar el retard en el compliment de la Llei d'autonomia personal (Llei 39/2006), el fi de la qual és promocionar l’autonomia personal i l’atenció a les persones en situació de dependència, fet que ens proporcionaria més qualitat de vida i independència.

Les inscripcions a la Marxa podran realitzar-se mitjançant el telèfon, trucant al 964 729 145 (dilluns, dimecres i divendres, en horari de 10.30 a 13 h, fins al 13 de novembre), i per correu electrònic escrivint a marchagiat@gmail.com (indicant-hi nom i cognoms, fins al 20 de novembre).

El lliurament dels dorsals es farà a la plaça Major a partir de les 11:00 h, i el recorregut de la Marxa s’iniciarà a les 12:30 h. Tot seguit se farà la lectura del manifest de la Marxa a la placeta del monument a Ribalta, i es rematarà la jornada amb un dinar de pa i porta a La Pèrgola on hi haurà actuacions musicals.

Un any mes es necessari el vostre recolzament per a caminar cap a la igualtat d’oportunitats i de tracte, així que us esperem a totes i tots!!!!!!


Mar Dalmau Caselles / Cèsar Gimeno i Nebot
(publicat al núm. 100 de VOX UJI. Novembre 2009)

No hay comentarios:

Publicar un comentario